tag:blogger.com,1999:blog-4091828273804543342.post6024903150118878341..comments2023-10-06T22:49:17.416-07:00Comments on Zwariowana kuchnia: Karmelki śmietankowezwariowanakuchniahttp://www.blogger.com/profile/04057437785860558375noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4091828273804543342.post-84445282003077893632014-07-10T01:25:47.814-07:002014-07-10T01:25:47.814-07:00Najwidoczniej zbyt szybko cukier się podgrzał:(pow...Najwidoczniej zbyt szybko cukier się podgrzał:(powinno się to odbywać powoli, kolor powinien byćlekko bursztynowy. I najważniejsze, garnek powinien mieć dosyć grube dno. Proszę się nie przejmować mnie za pierwszym razem karmel też nie wyszedł.zwariowanakuchniahttps://www.blogger.com/profile/04057437785860558375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4091828273804543342.post-48887804380892768812014-07-01T13:23:09.980-07:002014-07-01T13:23:09.980-07:00Hmm.. odkąd cukier zaczął brązowieć- z garnka zacz...Hmm.. odkąd cukier zaczął brązowieć- z garnka zaczął wydobywać się zapach spalenizny- choć nic się widocznie nie przypalało, dobrnęłam do końca w nadziei że jakoś to będzie, ale smak jest taki sam jak zapach..:/ nie rozumiem :(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06578076514814407568noreply@blogger.com